Rólunk

  A HOTEL EGÉSZ TERÜLETÉN KORLÁTLAN ,INGYENES WI-FI INTERNET !


A Millennium Hotel Tokaj belvárosában, a Világörökség részévé nyilvánított Tokaj- Hegyalja "fővárosában", a Tisza- Bodrog folyó és a Tokaji hegy közötti hangulatos városi korzó mellett található.

A szálloda a millennium évében, 2000-ben épült és arra törekszik, hogy Tokaj-Hegyalja hangulatát adja vissza mind külső mind belső megjelenésében.

A szállodában 18 igényesen kialakított, teljes komfort fokozatú szoba található. A tetőtéri szobák és az összes apartman légkondicionált.

A barátságosan berendezett szobák közül 14 db 2 ágyas standard szoba, 1 db 2 fős extra apartman és 1 db 4 fős extra apartman és 2 db 4-4 fős apartman került kialakításra. A 2 fős extra apartmanban (110-es szoba) franciaágy található, illetve kanapé, mellyel 4 személyessé bővíthető. A 4 fős extra apartman (208-as szoba) két légtere ajtóval elválasztott, melyek egyike franciaágyas, a másik két ágyas elrendezésű. A 4 fős apartman egyikében (207-es szoba) 3 különálló ágy és egy kanapé, a másikban (201-es szoba ) egy franciaágy és két különálló ágy található.

A szobákban színes TV, telefon, mini hűtő van , a fürdőszobák zuhanyzós, illetve az extra apartmanok sarokkádas kialakításúak.

A szálloda rendelkezik egy 10-15 fős tárgyaló- illetve tréning teremmel  (WI-FI internettel)valamint a szálloda 3. szintjén kialakított körpanorámás 30-50 fős konferenciateremmel.A földszinten található az egyedi módon kialakított Millennium Étterem, amely mind ételválasztékában, mind minőségében Tokaj egyik legszínvonalasabb vendéglátóegysége (tavasztól őszig hangulatos nyitott terasszal).


A hotel belső udvarán zárt parkoló található.

Elfogadott fizetőeszközök